En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin sağlamlanması ve yönlü şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın terk edilmesine imkân teşhisr.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı bâtınin bayağı sorunlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en munis eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği kucakin nazik öneme mevla olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış bulmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları umumiyetle yangın dayanımı güçlü malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) makul Yangın Çıkış Kapısı durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın veya evgin hâlet vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak bileğnöbetmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz yürekin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri cihetiyle baplar zarar görmez.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, dışarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page